Retourprocedure

Ben je niet tevreden met de Pluim en heb je de Pluim nog niet in huis? Neem dan contact op met onze servicedesk op 010-4132234. Heb je de Pluim al thuis ontvangen? Dan heb je het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Procedure voor consument

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijv. schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het retourformulier, maar bent hiertoe niet verplicht. Voeg het ingevulde formulier toe aan de retourzending.

Voeg de Pluim(en) toe aan de retourzending. Eventuele verpakking hoeft niet retour.

Als je wijn of champagne bij de Pluim hebt ontvangen, stuur deze dan ook retour.

Verstuur de retourzending naar:

Pluimen
T.a.v.: Orderadministratie
Van Nelleweg 1404
3044 BC Rotterdam 

Wij verwerken de retouren gratis en storten de betaling (de waarde van de Pluim, inclusief de verzendkosten) zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de beslissing de overeenkomst te herroepen, terug. Wij storten het geld op dezelfde rekening waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij uitdrukkelijk anderszins aangegeven. Kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. 

Voorwaarden

De retourzending dient binnen 14 kalenderdagen na verklaring van herroeping bij ons binnen te zijn of je moet kunnen aantonen dat de Pluim daadwerkelijk binnen de termijn is verzonden. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de Pluim hebt ontvangen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om de mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Kosten voor de gepersonaliseerde Pluim en het aangetekend retourzenden worden niet gecrediteerd.

Procedure zakelijke klant

Voor zakelijke klanten hanteren we een afwijkende retourprocedure. Bij een oplage vanaf 50 stuks mag je maximaal 5 procent van het bestelde aantal binnen 4 weken na levering retourneren. Je kunt hierdoor gerust een groter aantal bestellen dan je nodig denkt te hebben, zonder dat je het risico loopt met een voorraad te blijven zitten. Als je hiervan gebruik wilt maken, neem je contact op met onze verkoopafdeling via info@pluimen.nl of 010-413 22 34.